vineri, 19 septembrie 2008

Şi oamenii politici au dreptul la sex oral!

"ŞOC: PSD cutremurat de un film porno misterios" Aşa sună ştirea pe care am citit-o azi de diminează în ediţia on-line a unui săptămânal local. După nu prea multe căutări am găsit postat pe un blog şi materialul acuzator. Da... personajul din imagini seamănă izbitor de bine cu femeia politică social-democrată despre care se vorbeşte.
Mă scârbesc astfel de ştiri, nu din pricina personajelor ci din cauza lejerităţii cu care un act intim ajunge public. Ana Birchall este om politic, dar până la a fi asta ea este o femeie obişnuită care are dorinţe, pasiuni, slăbiciuni, plăceri, vicii - spune-ţi-le cum vreţi - şi în consecinţă are dreptul şi la sex oral.
În măsura în care femeia din film este una şi aceeaşi cu Ana Birchall, pesedista, nu am a o judeca pentru felul în care face sex oral deoarece singura postură în care mă interesează este cea de om politic.
Nu mă interesează preferinţele oamenilor politici în materie de sex, dar mă scârbeşte bădărânia unora în a face publică viaţa intimă a lor şi mai ales a partenerilor sexuali.
Aşa că, oricare ar fi realitatea, decât să excludem din viaţa publică pe oamenii politici care mai au şi obiceiul de a practica sexul (de orice fel) mai bine îi împuşcăm pe bădăranii care îşi fac faimă sau avantaje dezvăluind astfel de intimităţi.
Am un mesaj pentru animalul (bănuiesc că este vorba de un bărbat) care a făcut această publicicitate: Să-ţi moară la intrare măi lăbarule!

O menţiune: Stimată doamnă (dacă dumneavoastră sunteţi personajul din imagini) în măsura în care actul a fost filmat cu ştirea dumneavoastră atunci aveţi o mare parte din vină.

Niciun comentariu: